Werkwijze

Persoonlijke aandacht op de huiswerkbegeleiding

Kleinschalig & persoonlijke aandacht

LeerSlim is een bijles-instituut waar uw kind persoonlijk begeleid wordt door bekwame docenten. Wij werken met kleine groepen en vaste begeleiders. Wij zijn niet bang om een stap extra te zetten voor de leerlingen en spannen ons voor iedere leerling 100% in.

 

Vertrouwen

Bij LeerSlim hebben wij vertrouwen in onze leerlingen. Leren, hoe vervelend of saai het soms ook kan zijn, doe je voor jezelf. Deze boodschap willen wij graag meegeven aan onze leerlingen. De nadruk ligt op het eigen kunnen, wij sturen bij waar nodig.

Streven naar zelfstandigheid

Wij streven er naar dat onze leerlingen zelfstandig leren werken. Zelfstandig kunnen plannen, leren en werken is zeer waardevol voor de schoolcarrière en de verdere studieloopbaan. Stapsgewijs werken wij samen met de leerling toe naar zelfstandigheid. Op de huiswerkbegeleiding door niet vóór de leerling maar mét de leerling te plannen en de juiste leerstrategieën aan te leren. Bij onze bijlessen door de stof op zo’n manier aan te leren dat de leerling er later zelf mee aan de slag kan en kennis te ontwikkelen waar op voortgebouwd kan worden.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bijles van LeerSlim? Mail naar info@leerslim.nl.