Bijles

Bijles in alle vakken

Het kan soms knap lastig zijn om een vak onder de knie te krijgen. Wanneer je een extra steuntje in de rug kunt gebruiken, om bijvoorbeeld hogere cijfers te halen voor een vak dat je (nog) niet zo goed ligt, staat LeerSlim voor jou klaar. Met de bijles van LeerSlim kun je weer verder.

LeerSlim biedt bijles aan voor alle vakken en alle niveaus van de middelbare school. Omdat wij werken met een uitgebreide poule van docenten staat er altijd iemand klaar om bijles te geven.

Werkwijze

Bij LeerSlim streven wij er naar de leerlingen de stof op zo’n manier aan te leren dat zij er in de toekomst zelf mee aan de slag kunnen. Er wordt gewerkt aan een goede en stabiele basis van kennis waar de leerling op voort kan bouwen.

Gespecialiseerde docenten

Onze docenten zijn speciaal geselecteerd op hun expertise en vaardigheid, zodat de leerling het best geholpen kan worden. Voor elk vak hebben wij verschillende, gespecialiseerde docenten. Ons docententeam bestaat bovendien voor een groot deel uit studenten, waardoor de leerling en docent dicht bij elkaar staan en communicatie goed verloopt.

Aanmelden Tarieven

Naast huiswerkbegeleiding Groningen biedt LeerSlim kwalitatief hoogwaardige bijles in heel Nederland

Bijles